Homøopatiske ampuller

Lægemiddeltype
Særlige krav

Her på siden finder du vores store udvalg af homøopati i ampuller. Udvalget rummer et bredt sortiment, som indeholder forskellige virksomme stoffer.

Alle vores homøopatiske ampuller er fremstillet efter antroposofiske retningslinjer. Det betyder, at der er tale om præparater, som er sammensat og håndpotenserede efter Rudolf Steiners anvisninger.

Lægemidlerne fremstilles ved håndkraft efter GMP-reglerne (Good Medical Practice) og er kontrollerede og godkendt af den danske Lægemiddelstyrelse.

Ampuller som homøopatiske enkelt og comp.-midler

Ampullerne findes som enkeltmidler, hvor lægemidlet indeholder et enkelt virksomt stof og som comp.-midler (Composita-midler), som er sammensat af to eller flere indholdsstoffer, som er potenseret (læs mere om potensering) sammen. De er oprindeligt udviklet i samarbejde med terapeuter og har forskellige specifikke anvendelsesområder.

Dosering og indtagelse af homøopatiske ampuller

Ved indtagelse og dosering af homøopatiske ampuller, bør du følge dosering på emballagen, medmindre andet er angivet eller anvist af en behandler.

Lægemidlerne er opløst i isotonisk saltvand (må IKKE injiceres) og dispenseret til drikkeampuller.

Drikkeampuller skal forsigtigt rystes eller knipses, så væsken i ampullens ”hoved” kommer ned i ampullens ”krop”. Herefter åbnes ampullen ved at knække halsen ved markeringen. Sug indholdet op i munden med det lille sugerør, som følger med i æsken. Hold væsken i mundhulen et lille stykke tid, så lægemidlet kan optages over mundslimhinden.

Anvendelse og virkning

En behandling med homøopati er baseret på lighedsprincippet og har til formål at bidrage til balance i både krop og sind.

I Danmark er der ikke angivet en virkning på de enkelte homøopatiske lægemidler, da de er godkendt efter en undtagelse i lægemiddelloven uden terapeutiske indikationer. Derfor er det vigtigt at konsultere en veluddannet behandler eller få råd og vejledning i en helsekostbutik, inden en homøopatisk behandling startes.

Konsultér en læge, hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopatiske lægemidler.