Homøopatiske tabletter

Lægemiddeltype
Særlige krav

Her på siden finder du vores tre homøopatiske hormonmidler i tabletform.

De homøopatiske hormonmidler er fremstillet af syntetiske hormoner, som herefter er potenseret. Potensering betyder, at midlerne fortyndes og omrystes på en særlig måde (Læs mere om potensering). Ifølge den homøopatiske tradition tilfører potenseringen stofferne energi, som øger deres tilgængelighed for kroppen.

Lægemidlerne fremstilles efter GMP-reglerne (Good Medical Practice) og er kontrollerede og godkendt af den danske lægemiddelstyrelse.

Hvad er homøopati?

Homøopati er betegnelsen for en behandling, som tager udgangspunkt i en holistisk tilgang. Det indebærer, at man betragter individet som en helhed undervejs i den diagnostiske og behandlingsmæssige proces.

De homøopatiske midler stimulerer, igennem de små mængder indholdsstof, kroppen til at finde tilbage til sit sunde udgangspunkt – sin ligevægt, eller homøostase, som det også kaldes.

Anvendelse og virkning

En behandling med homøopati er baseret på lighedsprincippet og har til formål at bidrage til balance i både krop og sind. De homøopatiske hormonmidler kan altså ikke sammenlignes med en traditionel hormonbehandling, da de ikke har en hormonlignende effekt.

I Danmark er der ikke angivet en virkning på de enkelte homøopatiske lægemidler, da de er godkendt efter en undtagelse i lægemiddelloven uden terapeutiske indikationer. Derfor er det vigtigt at konsultere en veluddannet behandler, eller få råd og vejledning i en helsekostbutik, inden en homøopatisk behandling startes.

Konsultér en læge, hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af homøopatiske lægemidler.

Dosering og indtagelse af homøopatiske tabletter

For at sikre en effektiv optagelse opløses tabletterne langsomt i munden. Efter et stykke tid kan resten af tabletten tygges og synkes.

Ved indtagelse og dosering af homøopatiske tabletter, bør du følge den angivne dosering på emballagen, medmindre andet er angivet eller anvist af en behandler.