På besøg som privat

Som privat på Allergicas hjemmeside er der nogle ting, du skal vide

For det første er vi en engros-virksomhed – og det betyder, at du desværre ikke kan købe noget i vores webshop. 
Men, men men du er meget velkommen alligevel! 

Læs her hvad vi KAN hjælpe dig med:

Du kan finde en relevant behandler på vores behandlerliste..

Du kan finde en relevant butik, på vores liste over helsekostbutikker.

Du kan også handle online – find vores liste over webshops her.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du tager homøopati, hvordan det fremstilles, hvor meget du skal tage eller andet, kan du finde det under fanen Spørgsmål og svar.

Selvom du ikke kan handle i vores webshop, så kan du stadig søge på vores midler i shoppen, hvis du er interesseret i indholdsstoffer eller anden praktisk information. Der er dog ikke mulighed for, at se hvad midlerne kan bruges til.

Der er dog et sted, hvor du kan søge information. Det er på Foreningen Almas hjemmeside. Her kan du bestille eller downloade Almas hæfter om homøopatisk medicin. De er nemlig skrevet lige præcis til dig, der selv søger information.

Nu sidder du måske og tænker “men hvorfor kan jeg ikke få at vide, hvad jeg kan tage til min blærebetændelse her på hjemmesiden!” Og vi ville ønske, at vi måtte fortælle dig det, men vi er underlagt lovgivningen for markedsføring af lægemidler, hvilket betyder, at vi ikke må skrive, hvilke midler du kan tage til hvilke ubalancer og omvendt.  Den information kan du få i en helsekostbutik og hos en behandler.

Det er vigtigt for Allergica at fremhæve, at sygdomsbehandling bør foregå i samråd med en læge eller behandler